Bereiding
Snipper de ui fijn. Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water.
Bak de ui zacht en goudbruin in boter.
Snijd de broccoli in roosjes.
Kook de broccoli en asperges beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie.
Bak de geschaafde amandelen goudbruin in een droge koekenpan.
Verwarm de karnemelk. Giet de aardappelen af en laat even uitdampen. Giet er de warme karnemelk bij en stamp tot puree. Roer er de peterselie en de gebakken uitjes onder en kruid met wat nootmuskaat, peper en zout.
Pocheer de eieren. Bekijk onze video met stap-voor-stap instructies.
Verdeel de puree over de borden. Leg er de groene groentjes en een gepocheerd eitje op. Bedruppel met wat extra olijfolie en werk af met de geroosterde amandelen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.