Bereiding
We maken deze omelet steeds per 2 eitjes, aangezien we 2 eieren per persoon voorzien.
Klop 2 eieren los.
Verwarm een grote koekenpan met een beetje vetstof en giet hier de eieren in. Laat de eieren op een gemiddeld hoog vuur stollen.
Bestrooi de omeletten, als de bovenkant bijna gestold is, met geraspte kaas en dek af met een tortilla wrap.
Keer de quesadilla om, doe als volgt. Leg er een omgekeerd bord op en draai in één beweging om zodat de quesadilla op het bord valt.
Bestrijk nu de omeletzijde met een beetje mayonaise naar smaak, bestrooi met lente-ui en verdeel hierover de Gandaham.
Vouw de quesadilla dicht door de linkerhelft om te slaan over de rechter. Leg terug in de pan en bak nog kort verder aan de beide kanten.
Herhaal voor de volgende quesadilla met de volgende 2 eieren. Serveer direct.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.