Bereiding
Breng de bouillon aan de kook en leg er de bouten in. Laat op een zacht vuur 15 minuten pocheren.
Bak het sjalotje glazig in olijfolie. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schep alles in een vergiet en duw er zoveel mogelijk vocht uit.
Mix de zwarte bonen met een scheutje van het inmaakvocht, de koriander, het komijnpoeder en een scheutje olijfolie glad tot een bonenspread. Kruid met peper en zout.
Haal de konijnenbouten uit het vocht en laat even afkoelen. Pluk het vlees van het bot en trek in reepjes. Roer er de barbecuesaus onder.
Bestrijk de helft van elke tortilla met de zwarte bonenpuree. Beleg verder met het vlees. Schep er de spinazie op en bestrooi met de cheddarkaas.
Vouw de tortilla dubbel en bak ze 3 minuten per kant in olijfolie goudbruin. Serveer met de zure room.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.