Quiche à la pâte aux amandes et noix, poire, potiron et Brugge Fleuron

Quiche met amandelwalnootkorst, peer, pompoen en Brugge Blomme

Met een korst van amandelen en walnoten maak je je quiche net dat tikkeltje specialer. Vul met peer, pompoen en Brugge kaas voor een heerlijke maaltijd. 

Hoofdgerecht

75 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Deeg:

    Slaatje:

17 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak het deeg:

    Doe de walnoten en het amandelpoeder in de blender en hak heel fijn. Meng met 110 g koude boter, 1 ei, ¼ theelepel zout en een beetje versgemalen peper.

    Meng tot een egaal deeg en zet in de koelkast gedurende 1 uur.

    Maak de butternut:

    Bak het deeg blind:

    Maak de quiche:

    Afwerken: