Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Rol het deeg uit en leg in een met bakpapier beklede quichevorm. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Leg er een stuk bakpapier bovenop, vul met bakbonen of droge rijst en bak de taartvorm 15 minuten in de oven.
Snijd de courgette in plakjes en bak goudbruin in weinig bakboter. Kruid met peper en zout.
Meng de eieren met 200 ml zure room, de azijn en de tijmblaadjes. Kruid met peper en zout.
Neem de bodem uit de oven en verwijder de bakbonen en het bakpapier. Verdeel de courgette en tomaatjes over de vorm en giet er het eiermengsel over.
Strooi er de walnoten over en bak de quiche 30 minuten in de oven.
Kruid de resterende zure room met peper en zout en serveer bij de quiche.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.