Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het deeg in een ingevette quichevorm, prik er gaatjes in, leg er een vel bakpapier op en vul de vorm met bakparels of droge rijst. Zet 15 minuten in de oven.
Stoof de spinazie kort aan in olijfolie, breng op smaak met het nootmuskaat, peper en zout en laat daarna goed uitlekken.
Snijd de vis in hapklare stukjes.
Snijd de kaas in blokjes.
Haal het deeg uit de oven en verwijder de bakparels en bakpapier. Verdeel de vis, de spinazie en de kaasblokjes over de bodem van het deeg.
Klop de eieren los en giet er de melk en room bij, breng op smaak met peper en zout. Giet het mengsel in de bakvorm.
Bak de quiche in 20 minuten gaar in de oven.
Lekker met een groen slaatje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.