Bereiding
Snijd de spruitjes in 2 (de grotere in 4) en kook ze beetgaar in gezouten water. Laat ze uitlekken in een zeef.
Maak de champignons schoon en snijd in partjes. Snijd de prei in ringen.
Snipper de ui. Pel en pers de look.
Bak de ui met de look in olijfolie glazig. Voeg de champignons en de prei toe en roerbak 3 minuten. Voeg de spruitjes toe en bak nog 3 minuten verder.
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg en schep er het groentemengsel in.
Hak de walnoten grof.
Klop de eieren met de room en de gemalen kaas los. Kruid met peper, zout en nootmuskaat, voeg de walnoten toe en roer goed.
Giet dit eiermengsel over de groenten in de taartvorm.
Plaats gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C tot de bovenkant mooi goudbruin gekleurd is.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.