Bereiding
Maak de ragout
Snipper de ui fijn. Pers de knoflook en snijd de wortelen in blokjes.
Bak de konijnenbouten rondom bruin in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep het vlees uit de pan.
Roerbak nu de spekblokjes, ui, look en wortelen in de pan, ongeveer 3 minuten. Schep er de tomatenpuree onder en bak nog 1 minuut verder.
Blus met de wijn, schraap alle aanbaksels los en laat de alcohol verdampen. Leg het vlees terug in de pan, voeg de gepelde tomaten en kruidentuiltje toe en breng op een laag vuur aan de kook. Laat met deksel op de pan een tweetal uur sudderen, tot het vlees van het bot valt.
Pasta
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
Afwerking
Pluk het vlees van de konijnenbouten en schep het onder de saus. Meng er de honing onder.
Werk de ragout af met enkele takjes tijm en serveer met de pasta.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.