Bereiding
Pel en snipper de ui fijn. Pel en plet de knoflook fijn.
Verhit een scheutje olijfolie en bak alle stukken konijn aan alle kanten kort aan. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan, voeg een scheutje olijfolie toe en stoof de ui en knoflook 5 minuten op een zacht vuur.
Voeg de tomatenpuree toe en laat 1 minuut meebakken.
Voeg de stukken konijn opnieuw toe. Voeg ook laurier, rozemarijn, tijm, kalfsfond, bier en perenstroop toe en laat afgedekt 1u30 op een zacht vuur garen of tot het vlees van de botten los komt.
Haal het vlees van de botten en snijd of trek uit elkaar met een vork of mes.
Doe het vlees bij de saus en laat inkoken tot de gewenste dikte. Kruid bij met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water, giet af en meng met de ragout.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.