Bereiding
Ontvlies de varkenswangen met een scherp mes.
Gaar de wangen in een groentebouillon op 62°C gedurende 2 uur.
Of zet de wangen in de bouillon gedurende 2 u in een voorverwarmde oven op 80°C.
Kook de ravioliblaadjes in gezouten water.
Snijd de sjalot fijn en stoof aan in boter. Blus met porto en voeg er de bruine fond aan toe.
Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en doe hetzelfde met de augurken en de gekookte rode biet.
Meng de tomaten, augurken en rode biet. Voeg ook de kappertjes toe. Kruid met peper en zout.
Versnijd de wangen en leg ze op de ragout.
Leg het raviolivelletje er bovenop en werk af met een scheutje sap van rode biet en wat puree van rode biet.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.