Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C en bedek een bakplaat met bakpapier.
Snijd de pompen, aardpeer en rammenas in blokjes van 1 cm.
Hussel de groenten op de bakplaat door elkaar met een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.
Plaats 15 minuten in de oven.
Snipper de sjalot en bak glazig in olijfolie. Voeg de parelcouscous toe en laat 1 minuut meebakken.
Blus met de groentebouillon. Laat op een zacht vuur 10 minuten sudderen. Roer af en toe om.
Kruid de tongscharfilets met peper en zout en rol ze op. Zet vast met een prikker en blancheer ze 8 minuten in de hete visbouillon.
Hak de dille en de peterselie fijn.
Meng onder de risotto.
Serveer de parelrisotto met de geroosterde groenten en de tongscharrolletjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.