Bereiding
Pasta
Kook de pasta bijna beetgaar in gezouten water, volgens de richtlijnen op de verpakking.
Venkel
Snijd de venkel in fijne repen. Fruit aan in boter. Strooi het venkelpoeder erover en laat garen onder deksel op een zacht vuur.
Witte wijnsaus
Snipper de sjalot fijn. Fruit aan in boter. Strooi de bloem erover en laat even bakken, terwijl je goed roert. Blus met de witte wijn en bouillon. Laat even inkoken en voeg dan de room toe. Breng op smaak met peper en zout.
Visgratin
Leg de gestoofde venkel in een ovenschotel. Kruid de stukken zeewolf met peper en zout. Verdeel de stukken en de pasta over de schotel. Giet de saus erover en bestrooi met kaas. Laat 15 à 20 minuten garen in een voorverwarmde oven van 180°C.
Afwerking
Haal de gratinschotel uit de oven. Werk af met de lente-ui en dille. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.