Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet een ovenschaal in met boter.
Breng de melk met de room, knoflook en de takjes tijm rustig aan de kook. Kruid met peper en zout. Haal van het vuur en laat even rusten.
Snijd de koolrabi en wortel in dunne plakken. Schil de aardappel en snijd in fijne plakjes, eventueel met behulp van een mandoline.
Beleg de ovenschaal met plakjes aardappel, wortel en koolrabi. Kruid met peper en zout en leg er een laag filet d’Anvers op. Giet er wat van het roommengsel over en kruimel er wat van de kaas over. Herhaal deze stappen totdat alle ingrediënten op zijn.
Eindig met een laag room en kaas. Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en zet 40 minuten in de oven.
Verwijder de folie en zet nog eens 15 minuten in de oven.
Werk af met verse tijm en pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.