Bereiding
Maak de tomatensaus
Pel en versnipper de sjalotten en de look. Maak de selderstengel schoon en versnijd in kleine stukjes. Ontzaad de chilipeper en versnipper fijn.
Verhit de olijfolie en stoof de sjalot met look aan. Voeg de selder toe, alsook het blik tomaten en de chilipeper.
Blus met rode wijn en de bouillon en voeg de citroentijm en de laurier toe. Kruid met peper en zout en laat alles langzaam garen.
Zet het vuur uit en roer er de olijfolie onder.
Maak de vis klaar
Schik de vis in een ovenschotel en kruid met peper en zout. Snijd de courgette in fijne schijfjes en beleg hiermee de visfilets.
Overgiet met olijfolie en laat garen in de oven gedurende 12 minuten (afhankelijk van de dikte van de filets) op 200°C.
Maak de puree
Kook de aardappelen gaar en pureer ze met de olijfolie en de kruiden. Snijd de tomaten in gelijke kleine blokjes en voeg samen met de bieslook toe aan de puree.
Afwerking
Schik eerst wat puree op het bord en leg hierboven de visfilet. Schep wat saus errond en werk af met de tijm.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.