Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ° C
Schil en snijd de aardappelen in partjes.
Doe de aardappelen op een bakplaat en overgiet met 2 el olijfolie.
Bak de aardappelen 40 minuten gaar in de oven. Schep af en toe om.
Snijd de lente-uitjes in ringen. Hak de peterselie grof.
Pel en snijd de rode ui in ringen.
Verhit 1 el olijfolie in een braadpan en stoof de lente-ui vier minuten. Meng de lente-ui, peterselie en rode ui onder de aardappelen als ze gaar zijn. Kruid met peper en zout.
Meng ondertussen het broodkruim met de sesamzaadjes en chilivlokken onder elkaar in een mengkommetje. Schil en rasp er de gember onder.
Hak de helft van de koriander fijn en meng er ook onder.
Leg de vis op een bakplaat ingewreven met 2 el olijfolie. Schik de mengeling voor de korst over de vis en besprenkel met 1 el olijfolie.
Bak de vis 10 minuten afhankelijk van de grootte in de oven.
Haal de vis uit de oven en werk af met peper, zout en blaadjes koriander. Serveer met de aardappelsalade.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.