Bereiding
Voor de Griekse yoghurt-dip
Neem de bieslook en snipper deze fijn.
Meng daarna de Griekse yoghurt, olijfolie, het peper en zout. Voeg hier de fijngesnipperde bieslook aan toe.
Voor de rösti’s
Schil de aardappelen en rasp ze fijn. Neem een theedoek en laat de aardappelen hierin goed uitlekken. Je kan er zelfs stevig op duwen zodat zeker al het vocht eruit verdwijnt.
Meng de geraspte aardappelen, erwtjes, bloem, eidooier en de tijm samen met het zout en de nootmuskaat. Maak hiermee de vorm na van kleine koekjes.
Neem een pan en verhit hierin de zonnebloemolie. Bak nu de rösti’s goudbruin aan iedere kant gedurende enkele minuten en laat uitlekken op wat keukenpapier.
Serveer de rösti’s samen met de yoghurtdip.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.