Bereiding
Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water.
Schil de wortelen, snijd in blokjes en blancheer ze 5 minuten. Voeg er de laatste 3 minuten de erwtjes aan toe (verse erwtjes kook je in 8 minuten gaar).
Kook de eieren in 6 minuten half hard. Laat ze daarna schrikken onder koud water en pel ze.
Halveer de zilveruitjes. Snijd de ijsbergsla heel fijn.
Snijd de augurken klein.
Laat de aardappelen wat afkoelen en snijd ze vervolgens in kleine blokjes.
Meng de aardappelblokjes, erwten, wortel, ijsbergsla, augurken, zilveruitjes , mayonaise en yoghurt goed onder elkaar. Breng op smaak met het currypoeder, peper en zout.
Schep het groentemengsel in kommetjes. Verdeel er wat gerookte makreel over en leg er een eitje bij.
Werk af met een plukje kervel.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.