Bereiding
Voorbereiding
Pocheer de kipfilet 20 minuten in gezouten water.
Schil de aardappel, snijd in plakjes en kook of stoom ze gaar.
Maak een dressing met de mosterd, honing, de olijfolie, peper en zout. Roer goed onder elkaar.
Giet de aardappelplakjes af en laat even afkoelen.
Haal de kip uit het pocheervocht, laat even afkoelen.
Snijd de lente-uitjes in ringen, de radijsjes in plakjes en de tomaat in blokjes.
Spoel de bonen en maïskorrels met koud water en laat uitlekken.
Maak de jar
Meng de dressing onder de afgekoelde aardappelen samen met de lente-uitjes.
Snijd de afgekoelde kip in stukjes.
Vul een weckpot met de aardappelplakjes. Vul verder aan met de kip, kidneybonen, maïskorrels, radijsjes, tomaten, koriander en cashewnoten. Eindig met de ijsbergsla.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.