Bereiding
Spoel en droog de spinazie. Pluk de little gem kropjes los.
Verwijder het klokhuis van de peer en snijd, zonder te schillen, in plakjes. Besprenkel met het citroensap.
Snijd de rode ui in fijne ringen. Cutter de bloemkool (of rasp) ze fijn.
Snijd de courgette in plakjes.
Verhit een grillpan. Borstel de zeetongfilets en de courgette in met olijfolie. Grill alles op de grillpan en kruid met peper en zout.
Maak een vinaigrette. Meng de notenolie met de maïsolie en het citroensap, voeg de gehakte peterselie toe en breng verder op smaak met peper en zout.
Doe de spinazie, de little gem, de helft van de rode ui, peerplakjes en fijngemaakte bloemkool in een saladekom. Lepel er de vinaigrette over.
Verdeel de courgetteplakjes en zeetongfilets over de salade, werk af met de gehakte en geroosterde walnoten, de rest van de rode ui en blauwe bessen.
Lekker met een stukje brood.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.