Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Scheur het brood in kleine stukjes en hussel met 2 el olijfolie. Kruid met zout. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 10 minuten in de oven. Schep halverwege om en bestrooi met de walnoten.
Snijd de venkelknollen in de lengte in dunne plakken. Doe ze in een kom en hussel ze met een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout en grill in de grillpan 2 minuten langs elke kant.
Snijd het harde stukje van de boontjes weg en halveer ze. Blancheer ze samen met de peultjes en de erwtjes 5 minuten in licht gezouten water. Giet af. Meng er de witte-wijnazijn, een scheutje olijfolie en de suiker onder en kruid met peper en zout.
Schep de croutons met de grofgehakte noten onder de bonen.
Verdeel, samen met de gegrilde venkel, over de borden. Brokkel er de geitenkaas over en werk af met de basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.