Bereiding
Schil de knolselder en snijd in plakken van 0,5 cm dik. Kook ze 5 minuten in licht gezouten water.
Kluts de eieren los in een diep bord. Meng het currypoeder onder het paneermeel.
Giet de knolselderplakken af en dep ze goed droog. Wentel de plakken eerst door het ei en daarna door het paneermeel.
Bak de plakken knolselder in olijfolie goudbruin en krokant.
Snijd ondertussen de appeltjes in partjes en bak ze in boter goudbruin. Bedruppel met de honing en laat nog even karamelliseren.
Snipper de rode ui fijn.
Maak een dressing van de mosterd, wijnazijn en 6 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
Verdeel de rucola over een mooie schaal en leg er de krokante knolselderplakjes op. Verdeel er de gebakken appeltjes over, bestrooi met de rode ui, druppel er de dressing over en bestrooi met de peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.