Bereiding
Was de kern van de sla, droog de blaadjes en verdeel ze over 4 borden.
Was de courgette en snijd in de lengte in vier. Verwijder het pittige hart zodat enkel de schil met een halve cm vruchtvlees overblijft. Snijd ze dan in mooie staafjes van 3 cm lengte.
Laat een pan warm worden met wat olijfolie erin. Doe de courgettestukken in de pan en laat 5 minuten bakken op middelhoog vuur. Zout de courgettes en houd warm.
Bak de gepeperde en gezouten visfilets in olijfolie in een pan met antikleeflaag.
Vinaigrette
Meng de mosterd, citroensap, olie, peper en zout met de garde.
Verdeel de warme courgettes over de sla. Overgiet elk bord met vinaigrette. Leg dan de visfilets op de groenten, werk af met fijngehakte bieslook en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.