Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de filets overlangs in de helft. Leg een plakje mozzarella op ieder stukje vis, met een blaadje salie er tussen. Kruid met peper en zout en wikkel in een plakje ham.
Schik de vispakjes in een ingevette ovenschaal en bak gaar in de voorverwarmde oven gedurende 12 minuten.
Rooster de amandelen in een pannenkoekenpan zonder vetstof. En mix ze daarna samen met de de spinazie, basilicum, pecorino kaas, citoensap & -zeste, olijfolie.
Kruid de pesto naar eigen smaak met peper en zout. Dek af en plaats in de koelkast.
Kook de pasta beetgaar volgens instructies op de verpakking. Giet de pasta af, voeg hem terug in de kookpot en hussel de pesto onder de pasta. Werk af met fijngehakte amandelen.
Serveer de saltimbocca met de pasta pesto.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.