Bereiding
Kook de quinoa gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking, in gezouten water.
Snijd ondertussen de rode ui, pruimtomaten (zonder de zaadjes) en komkommer in fijne blokjes.
Laat de quinoa goed uitlekken en meng er de groenteblokjes, gehakte kruiden en lente-ui door. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de kapjes van de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en vul ze op met de mengeling van quinoa en groenten, strooi er wat verbrokkelde geitenkaas over.
Plaats in een ingevette ovenschotel gedurende 30 minuten in de oven.
Dep de vis goed droog en bak in de moten goudbruin in wat boter. Kruid met peper en zout.
Serveer met de opgevulde paprika’s, lekker met een salade en de rest van de verbrokkelde geitenkaas.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.