Bereiding
Pureer de vleestomaat en vang het vocht door een zeefdoek op, knijp er zoveel mogelijk vocht uit.
Snijd de pruimtomaten, zonder de pitjes in blokjes. Snipper de zongedroogde tomaatjes fijn. Hak de helft van de dragon fijn. Snipper de sjalot en knoflook fijn.
Fruit de sjalot en knoflook aan in olijfolie. Voeg de gesnipperde zongedroogde tomaatjes toe en laat 8 minuten stoven op zacht vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2 à 3 minuten verder. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de sint-jakobsnoten kort in de helft boter en olijfolie. Kruid met peper, zout en de gehakte dragon.
Schik de sint-jakobsnoten op een bord. Leper er tomatensla rond. Werk af met het gezeefde tomatenvocht en dragonblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.