Bereiding
Maak de sla schoon.
Snijd de tomaat doormidden en verwijder de pitten. Snijd de komkommer en tomaat in blokjes.
Verwijder de harde kern en de buitenste blaadjes van het witloof en snijd in reepjes. Besprenkel met het sap van de halve citroen om niet te verkleuren.
Snijd de appel in fijne partjes.
Bak de spekblokjes krokant in pan met een antibaklaag. Voeg vervolgens de appelpartjes toe en laat verder garen. Laat alles uitlekken op een velletje keukenpapier.
Neem een grote mengkom en meng hierin alle groenten: tomaat, komkommer, witloof en sla. Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn.
Snijd elk geitenkaasje doormidden, in twee ronde plakken.
Snijd uit elk sneetje brood een ronde toast en beleg hierop een geitenkaas.
Sprenkel er wat honing over en gril lichtjes in de oven.
Verdeel de salade over de borden en schik de er de appelplakjes en spekreepjes over. Leg in het midden een toast met geitenkaas.
Besprenkel eventueel met nog wat extra honing en bestrooi met enkele geroosterde noten/pitten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.