Bereiding
Maak de blaadjes van de little gem los. Snijd de venkel in dunne plakken.
Snijd de komkommer in lange repen. Snijd de appel in dunne plakjes.
Maak de dressing
Meng de karnemelk met de yoghurt, mosterd, balsamicoazijn en honing tot een mooie gladde dressing. Kruid naar smaak met peper en zout.
Doe de bloem, eiwitten en granola in 3 aparte kommen. Klop de eiwitten los. Kruid de varkensoesters met peper en zout en wentel ze eerst door de bloem, vervolgens door het eiwit en tot slot door de granola.
Bak ze goudbruin in hete olie.
Snijd de Berloumi in plakjes en gril ze goudbruin in een grillpan, zonder vetstof. Bekijk zeker onze stap-voor-stap video met makkelijke instructies om je kaas perfect te grillen.
Afwerking
Schik de little gem-blaadjes, venkel, komkommer en appel mooi op de borden. Leg er de berloumi bij.
Snijd de krokante varkensoesters in repen en verdeel over de borden. Druppel er de dressing over. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.