Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de aardappelen en kook ze in de melk in ongeveer 20 minuten, giet de aardappelen niet af na het koken.
Borstel ondertussen de champignons en snijd ze in dunne plakjes. Bak ze aan in olijfolie, pers er de look bij en kruid met peper en zout.
Voeg de champignons toe aan de aardappelen en mix tot een soep. Bind het geheel met het in een scheutje water opgeloste maïszetmeel. Laat afkoelen.
Scheid de eieren, hou het eiwit apart. Meng de de eigelen en de tijmblaadjes onder het mengsel.
Klop de eiwitten op en roer ze voorzichtig onder het mengsel. Kruid bij met peper en zout.
Beboter 4 vormpjes, verdeel alles over de vormpjes en plaats ze 12 tot 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.