Bereiding
Pel en snijd de ui in reepjes. Pel en plet de knoflook. Ontpit de chilipeper en hak fijn.
Verwijder de harde kern van het witloof en snijd alles in reepjes. Ontpit de paprika en snijd in reepjes. Snijd de kipfilet in blokjes of reepjes.
Kook de noedels beetgaar, giet af en laat uitlekken.
Verhit wat arachideolie roerbak de kipblokjes goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en voeg opnieuw wat arachideolie toe. Roerbak de ui, knoflook, chilipeper, paprika en witloof op een hoog vuur.
Voeg de vissaus, sojasaus, tamarindepasta, bruine suiker, limoenzeste en het sap van de limoen toe. Roerbak nog 1 minuut.
Voeg de eieren, noedels en kipblokjes toe en laat opnieuw 1 minuut bakken.
Verdeel over de borden en werk af met gehakte pindanoten en optioneel een plukje peterselie of koriander.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.