Bereiding
Voor de geroosterde aardappel en groenten
Verwarm de oven voor op 200°C
Schil de aardappelen en wortelgroenten. Snijd alle groenten in repen of partjes.
Halveer de knoflookbol.
Meng de olijfolie met de balsamico en de honing en kruid met zout.
Verdeel de groenten, aardappelen en de gehalveerde knoflookbol over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg er enkele takjes tijm op en druppel er de dressing over.
Plaats ongeveer 30 minuten in de oven tot alle groenten gaar zijn. Schep de groenten halverwege de gaartijd eens om.
Maak de groene salsa
Doe alle ingrediënten voor de salsa in een blender, kruid met peper en zout en mix glad. Dit kan je ook eventueel met een keukenmixer.
Bak de vis
Kruid de visfilets met peper en zout en wentel ze door wat bloem. Bak ze in hete olijfolie goudbruin en krokant in de bakpan.
Afwerking
Verdeel de geroosterde groenten over de borden. Leg er telkens twee visfilets bij en werk af met de groene salsa.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.