

Bereiding
Boen de krieltjes schoon en halveer ze. Kook ze 10 minuten in lichtgezouten water en giet ze af.
Snijd de groenten in kleine blokjes en roerbak ze 2 minuten in wat boter. Kruid met het currypoeder. Blus met de bouillon en breng aan de kook.
Kruid de visfilets met peper en zout en rol ze met de velkant naar binnen. Zet vast met een houten prikker en leg ze in de bouillon met de groenten. Na ongeveer 5 minuten zijn ze gaar. Haal ze dan uit de pan.
Leg de krieltjes in de saus en laat even doorwarmen. Roer er alvast 100 ml room onder en kluts de eidooiers los met de rest van de room. Zet het vuur uit en bind er de groentesaus mee.
Verdeel de visrolletjes over de borden en schep er de groenten met de saus bij.
Werk af met de dille. Serveer met de partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.