Bereiding
Pel en snijd de ui in reepjes. Pel en plet de knoflook.
Schil de wortelen en snijd in lange reepjes. Spoel de prei en snijd in dikke ringen.
Snijd de roosjes van de bloemkool en snijd in fijne roosjes. Snijd de steel van de bloemkool in plakjes.
Schil de koolrabi en snijd in blokjes. Hak de blaadjes van 2 takjes dragon fijn.
Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui, knoflook, prei, wortel, bloemkoolplakjes en koolrabi aan. Voeg de groentebouillon, tijm en laurier toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
Voeg de bloemkoolroosjes toe en laat nog 10 minuten zachtjes koken.
Snijd het brood in blokjes en bak ze goudbruin in een pan met een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
Net voor het serveren meng je de spinazie en room onder het stoofpotje. Kruid bij met peper en zout.
Serveer met de gebakken croutons.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.