De stoofpot van konijn is gemaakt per portie in een kleine keramieke pot. Hierover is een bladerdeeg gelegd die nu heerlijk krokant is geworden, na het bakken in de oven. Tijd voor een echte herfstgerecht.

Stoofpotje van konijn met champignons, mosterdroomsausje en bladerdeeg

Dit stoofpotje van konijn met champignons en een romig mosterdsausje krijgt een extra twist door het bladerdeegdeksel. De knapperige korst maakt het gerecht niet alleen smaakvol, maar ook een eyecatcher aan tafel. Perfect voor een gezellige maaltijd waarbij comfort en verfijning samenkomen!

Hoofdgerecht

85 min

Moeilijk

Personen 4

Ingrediënten

15 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Voorbereidingen

    Verhit een scheutje olijfolie in een grote pan. Bak de stukken konijn goudbruin. Kruid met peper en zout.

    Blus met de witte wijn. Voeg de kalfsfond toe, dek af en laat het konijn op een laag vuur 45 minuten garen. Voeg indien nodig af en toe een scheutje water toe. 

    Afwerken