- sushimatje
Bereiding
Maak een sausje met de mayonaise, platte kaas en de mierikswortelcrème. Kruid met peper en zout. Zet aan de kant op een koele plaats.
Doe de bloemkoolroosjes in een blender en mix tot je fijne korreltjes krijgt. Blancheer de verkregen bloemkoolrijst drie minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Dep droog.
Snijd de goudbrasemfilet in reepjes. Verwijder de harde onderkant van de asperges. Schil de witte asperges. Bak de witte en groene asperges beetgaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.
Leg een norivel op een sushimatje, besmeer met het sausje, verdeel er de bloemkoolrijst over en beleg verder met de vis, asperges en tuinkers. Rol het vel met behulp van het matje zo strak mogelijk op. Doe hetzelfde met de overige norivellen.
Snij de rollen met een vochtig mes in stukjes en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.