Bereiding
Maak het traaggegaarde varkensvlees
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Kruid het vlees met de saté kruiden zodat alles bedekt is met de kruiden.
Warm boter in een pan. Bak alle zijden van het vlees bruin en leg het daarna in een ovenschaal.
Smeer het vlees in met de mosterd en bruine suiker. Voeg het bier toe en dek de schotel af met aluminiumfolie. Plaats 4 uur in de oven op 150 °C.
Controleer of het vlees gaar is, het moet uit elkaar vallen.
Trek het vlees uit elkaar met twee vorken en meng met de vrijgekomen jus.
Maak de koolsalade
Schil de appel en snijd fijn in julienne. Meng met de witte kool, de geraspte wortels en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
Afwerking
Verwarm de tacoschelpen 5 minuten in de oven. Vul ze met het vlees en de koolsalade. Werk af met de blaadjes sla.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.