

Bereiding
Voorbereiding
Verwijder de bittere harde kern van het witloof en snijd in heel fijne reepjes. Besprenkel met citroensap en zet opzij.
Pel en snijd de rode ui in heel fijne reepjes. Hak het bieslook fijn.
Meng de yoghurt met appelazijn en de mayonaise. Meng het witloof, de rode ui en de bieslook onder de yoghurtsaus. Kruid met peper, zout en citroensap. Bewaar in de koelkast.
Maak de nuggets
Snijd de visfilet in reepjes. Kruid de visreepjes met peper en zout en haal ze door de bloem. Schud goed af en wentel ze door de geklutste eieren. Eindig in het broodkruim.
Bak of frituur de fish nuggets in een frietketel of in hete zonnebloemolie in een pan.
Maak de taco's
Warm de tortillawraps even op in een pan of microgolfoven.
Vul de wraps met de witloofsalade en visreepjes. Serveer met de rest van de yoghurtsaus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.