Bereiding
Verwijder de bittere harde kern van het witloof en snijd in heel fijne reepjes. Voeg de yoghurt, appelazijn en de mayonaise toe aan het witloof en schep goed om.
Pel en snijd de rode ui in heel fijne reepjes. Hak het bieslook fijn. Schil de appelen. Snij een van de appelen in schijfjes, de andere appel in kleine blokjes.
Voeg de rode ui, appel en de bieslook onder de yoghurtsaus. Kruid met peper, zout en citroensap. Bewaar in de koelkast.
Kruid de schelvis royaal met peper en zout en bak aan in een klontje boter op medium hoog vuur, zo’n 2-3 minuten per kant. De vis mag een mooi bruin kleurtje krijgen. Draai het vuur uit en haal de vis uit elkaar met twee vorken.
Warm de tortillawraps even op in een pan of microgolfoven. Vul de wraps met de witloofsalade, extra schijfjes appel en wat van de gebakken schelvis. Serveer met de rest van de yoghurtsaus en eventueel wat extra gehakte bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.