Bereiding
Meng de mayonaise met de ketchup, mosterd, knoflookpoeder en zure room. Hak de pickles grof en voeg toe, breng verder op smaak met peper en zout. Zet in de koelkast tot aan gebruik.
Maak de burgers
Meng het gehakt met de gedroogde kruiden. Vorm er 4 balletjes van en leg ze op de tortilla, duw zo plat mogelijk over de grootte van de tortilla, zorg dat je ongeveer 1 cm van de rand blijft.
En verder
Verhit een pan met boter. Bak de tortilla langs de vleeszijde, dus met de vleeskant naar onder voor 1 minuut. Draai om, leg er de kaas op en bak nog 2 minuten verder.
Vouw de tortilla’s snel dicht tot een taco met de vleeskant naar binnen, zo kan de kaas mooi smelten.
Werk verder af met de ijsbergsla, tomaat en rode ui. Serveer met de pittige saus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.