

Bereiding
60 minuten vooraf
Meng de cayennepeper, het paprikapoeder, cajunkruiden en tomatenpuree onder elkaar. Giet er een scheutje olie onder en kruid met wat zout. Wentel de kip in dit mengsel, dek af en laat minstens 1 uur marineren.
En verder
Snipper de rode ui fijn. Snijd de paprika’s in blokjes en halveer de tomaatjes.
Haal de kip uit de marinade, en plaats de marinade even aan de kant.
Bak het vlees in olie goudbruin en gaar. Gebruik vervolgens een vork en trek het vlees in slierten uit elkaar.
Bak de helft van de rode ui glazig. Voeg de paprika’s, tomaatjes en de bewaarde marinade toe.
Roerbak 5 minuten. Voeg nu de kip opnieuw toe, zet het deksel op de pan en laat nog eens 15 minuten sudderen.
Afwerken
Verwarm de taco’s eventjes in een droge koekenpan.
Vul ze vervolgens met de pulled chicken. Werk af met wat kaas, de resterende rode ui en de koriander.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.