Bereiding
Snijd de courgette, selder en wortel in blokjes.
Snijd de ui in halve maantjes en pers de knoflook fijn.
Snijd het rundvlees in stukken en bak rondom bruin in hete olijfolie.
Kruid het vlees met de specerijen (bijvoorbeeld komijn, kaneel, en korianderpoeder), peper en zout en roer om.
Voeg de ui en de knoflook toe en roerbak 2 minuten.
Blus met een scheutje water, dek af en laat 15 minuten op een zacht vuur sudderen.
Voeg de blokjes courgette, selder en wortel toe en laat opnieuw 15 minuten sudderen.
Schil en snijd ondertussen de aardappelen in blokjes. Kook of stoom de aardappelblokjes tot ze bijna gaar zijn, ongeveer 10-15 minuten.
Voeg de aardappelen toe aan de tajine en laat nog eens 10 minuten sudderen tot alles goed gaar is.
Schep de tajine in de borden en werk af met de fijngehakte koriander.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.