Bereiding
Pel de sjalot en de knoflook, snipper fijn en stoof aan in een kookpot met olijfolie.
Maak de paprika schoon, snijd in fijne blokjes van ½ cm. Snipper de lente-uitjes en voeg toe aan de sjalot. Laat even meestoven en voeg daarna de tomatenblokjes toe.
Laat ongeveer 15 minuten sudderen op een zacht vuurtje.
Zet een bakpan op het vuur met olijfolie en bak het kippengehakt rul. Kruid met het paprika-, chili- en komijnpoeder. Bak het rul en giet er dan de tomatensaus over.
Verwarm de oven voor op 180°C
Neem een wrap en lepel er wat van de ragout op. Bestrooi met wat geraspte Frontieren kaas en vouw op. Schik in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie, bak krokant en goudbruin in de hete oven gedurende 15 minuten.
Spoel de kerstomaatjes en snijd in 4.
Pel de rode ui, snipper fijn en voeg bij de tomaatjes. Besprenkel met het limoensap.
Snipper de rode peper en de koriander fijn en roer deze onder de salsa.
Breng op smaak met peper en zout en limoenzeste.
Haal de taquito’s uit de oven en serveer met de tomatensalsa en de zure room.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.