Bereiding
Bereid het vlees
Doe de stukken konijn samen met het bier, barbecuesaus, kippenbouillonblokje, water, geplet teentje knoflook, laurierblad, tijm, rozemarijn en een snuf peper en zout in een kookpot en breng aan de kook.
Dek af en laat op een laag vuur 2u koken.
Als het vlees van de bouten valt haal je het vlees van de bouten. Trek het vlees uit elkaar en leg het vlees terug in de kookpot. Let op voor de kleine en fijne botjes.
Laat de saus nog even inkoken tot een ingedikte saus en kruid bij met peper en zout. Zet opzij.
Maak de saus
Smelt de boter en voeg de bloem toe. Laat al roerend 1 minuut bakken. Blus geleidelijk aan met de melk en bouillon en laat al roerend indikken tot een egale saus.
Voeg de gemalen kaas toe, maar hou nog wat apart voor straks te gratineren. Roer goed en kruid bij met peper en zout. Zet de pan van het vuur.
Vul de tortilla’s
Verwarm de oven voor op 195°C.
Leg een klein laagje kaassaus in een ovenschaal. Leg 2 – 3 eetlepels pulled konijn op de wraps, rol ze op en leg in de ovenschaal. Bedek met de overige kaassaus en Brugge kaas.
En verder
Plaats in een voorverwarmde oven op 195°C gedurende 25 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.