Bereiding
Maak de balletjes
Snijd de Nazareth-kaas in fijne blokjes.
Meng het kipgehakt met het ei, paneermeel, groene currypasta, vissaus, gehakte korianderblaadjes en de blokjes Nazareth. Meng goed en maak balletjes van ongeveer 5 cm.
Plaats in de koelkast.
Maak de noodles:
Schil de wortelen. Maak heel fijne reepjes van de courgette en wortel met een spiraliser of dunschiller.
Snijd met een mes heel fijne lange reepjes van de puntpaprika’s en de lente-uien.
Rasp de gember fijn. Pel en plet de knoflook. Ontpit de rode chilipeper en hak fijn.
Afwerken:
Verhit een scheut olijfolie in een grote steelpan en bak de balletjes goudbruin.
Verhit nu een scheut olijfolie in een wokpan, voeg alle noodles toe met de knoflook, gember, chilipeper, sojasaus, appelazijn, honing en sesamolie.
Wok op een hoog vuur gedurende 3 minuten.
Serveer de pittige noodles van groenten met de balletjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.