Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de courgette, aardappel (geschild) en aubergine in ronde plakken van 0,5 cm dik.
Pel de ui en snijd in ringen.
Snijd de tomaten in plakken.
Leg de groenten afwisselend rechtop in een (ronde) ingevette ovenschaal.
Pers de knoflook uit boven de olijfolie. Haal de blaadjes van de takjes tijm en de naaldjes van de rozemarijn. Meng de knoflook, rozemarijn en tijm en wat zout en peper door de olijfolie en schenk dit over de groenten.
Besprenkel met citroensap.
Zet de schaal in het midden van de oven. Dek de groenten de eerst 20 minuten af (met aluminiumfolie of een deksel).
Verhit de schotel vervolgens nog 30 minuten zónder aluminiumfolie of deksel.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.