Bereiding
Snijd de zeeduivel in vier gelijke langwerpige stukken. Kruid ze met peper en zout.
Wikkel elk stuk in de rauwe ham. Zet koel weg
Verhit de olijfolie en fruit er de knoflook in. Voeg de peterselie toe en roerbak even mee. Doe alles in een kleine blender (of gebruik een staafmixer) en mix fijn. Voeg de platte kaas en de oude kaas toe en mix tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel weg.
Breng de barbecue of grillpan op temperatuur. Borstel de stukken vis in met olijfolie en leg op de grill.
Rooster ook het zuurdesembrood even.
Snijd de zeeduivel in blokjes van ongeveer 1,5 cm. Smeer de kruidenpasta op het brood en leg er de blokjes zeeduivel op, werk af met olijfolie en de rucola.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.