Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de rol bladerdeeg in rechthoeken, je hebt er twee nodig per persoon (ongeveer 7x10 cm).
Leg de bladerdeegplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat, smeer de bladerdeegjes in met eigeel.
Plaats er een bakplaat op zodat ze niet rijzen tijdens het bakken. Bak de plakjes 15-20 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Haal ze uit de oven en laat ze volledig afkoelen.
Klop de slagroom met de poedersuiker en vanille-extract stijf. Voeg beetje bij beetje het bietensap en/of voedingskleurstof toe om de slagroom een roze kleur te geven.
Doe de slagroom in een spuitzak en spuit de bladerdeegjes mooi vol.
Leg 2 bladerdeegjes met slagroom op elkaar en werk af met frambozen en poedersuiker, eventueel een muntblaadje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.