Bereiding
Maak de tongrolletjes
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snipper de sjalot en bak in olijfolie glazig. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Kruid met peper en zout. Schep in een vergiet en duw er al het vocht uit.
Meng de spinazie met de ricotta, paneermeel, oregano en peterselie. Kruid met peper en zout.
Schep een lepel van het spinazie-ricottamengsel op elke visfilet en rol op. Leg ze met de naad naar beneden in een ingevette ovenschaal.
Meng voor de crunch de jonge kaas onder het paneermeel en strooi over de visrolletjes.
Bedruppel met wat olijfolie en plaats de ovenschaal 15 minuten in de oven.
Zet de laatste 2 minuten de ovengrill aan zodat er een mooie goudbruine korst ontstaat.
Maak ondertussen de puree
Snijd de broccoli in roosjes. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.
Kook de aardappelen in licht gezouten water gaar, voeg na 10 minuten de broccoliroosjes toe tot deze gaar is.
Giet de groenten vervolgens af en stamp ze met de melk fijn. Kruid met peper en zout.
Afwerking
Snijd de lente-ui in ringen. Serveer de visrolletjes met de puree en bestrooi met de lente-ui en extra peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.