

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Steek met een uitsteekring van 6 cm diameter 8 cirkels uit het kruimeldeeg.
Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, prik er enkele gaatjes in met een vork gaatjes en plaats ongeveer 12 minuten in de oven of tot de cirkeltjes mooi goudbruin zien.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Hak de zongedroogde tomaatjes grof.
Mix 2/3de van het basilicum met de ricotta en de gepelde look glad. Kruid met peper en zout.
Snijd de courgette in dunne plakjes en grill ze kort in een hete grillpan. Kruid met peper en zout.
Snijd grove schilfer van de brokkelkaas met een dunschiller.
Bestrijk de gebakken kruimeldeegjes met de groene ricotta.
Beleg verder met de rundscarpaccio, een plakje courgette, enkele blaadjes basilicum, kaasschilfers, tomaatjes en pijnboompitjes.
Eindig met carpaccio en werk de torentjes af met een extra blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.