

Bereiding
Spoel de aardappelen en halveer ze.
Snijd het onderste stukje van de spruitjes weg en verwijder eventuele losse blaadjes. Spoel de spruitjes onder stromend water.
Schil de pastinaak en snijd in gelijke stukken. Ongeveer de grootte van de krielaardappelen.
Warm de oven voor op 200 ° C.
Schik alle groenten in een ovenplaat. Plet en pers de knoflook bij de groenten. Giet er de olijfolie over en meng alles goed onder elkaar.
Kruid met peper en zout. Rits er 2 takjes tijm bij.
Plaats de ovenschaal 30 minuten in de oven en schep af en toe om.
Haal de schaal uit de oven en doe er de erwtjes bij. Meng nog eens onder elkaar en plaats de schaal terug in de oven en bak nogmaals 10 minuten.
Haal de ovenschaal uit de oven en brokkel er de kaas over. Kruid eventueel bij met peper, zout en werk af met 2 takjes tijm.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.