Op tafel staat een grote rechthoekige ovenschaal op een houten plank. Er staan witte bordjes langs met bestek om op te scheppen met een witte lepel. Bij de ovenschotel ligt ook een bruin servette. Het gerecht is afgewerkt met verse basilicum die mooi contrast geven op de tomatensaus en goudgele krokante aardappeltjes.

Traybake met gehaktballetjes in tomatensaus en aardappelblokjes

Gehaktballetjes en tomatensaus passen perfect samen. Maar wist je ook dat je met aardappelen erbij een heerlijke ovenschotel hebt? Zeker proberen!

Hoofdgerecht

55 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de balletjes

    Voor de tomatensaus

    En verder

18 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Meng het gehakt met de tomatenketchup, het ei en paneermeel. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout en maak er ongeveer 3 balletjes per persoon van.

    Bak de balletjes enkele minuten aan in wat boter in een pan.